AHB STAR AWARD 2015 team AKADEMI PENCETUS JUTAWAN

#PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS)

PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS) kelolaan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN

APA ITU AKADEMI PENCETUS JUTAWAN?


AKADEMI PENCETUS JUTAWAN diilhamkan oleh jutawan AHB iaitu PD Sifu Master Dr.Azmi B Mat Rejab yang telah berjaya menjadi jutawan dengan bermula dari tiada apa-apa dan hadir dari sebuah keluarga yang miskin.


AKADEMI PENCETUS JUTAWAN diterajui oleh insan-insan yang hebat dan berkaliber dan dinaungi sendiri oleh Penasihat Korporat AHB,Tengku Baharuddin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafibillah Shah serta CEO AHB,Mr Rick Gan dan COO AHB,Mr Dr. Alfred Ng dan tenaga pengajar diketuai oleh seorang yang berpengalaman tinggi dalam networking serta mempunyai PhD dalam Bussiness Networking And Commission dari Universiti Connecticut USA iaitu Chief Master Dr.Hj Shukri.

Di AKADEMI PENCETUS JUTAWAN terdapat beberapa team induk untuk memudahkan pembelajaran dan pemantauan bertujuan untuk memberi info dan matlamat membantu semua yang menyertai AHB memperolehi pendapatan yang lumayan.

Team induk tersebut adalah MIG,BMC dan IME.

Terdapat grouping team masing-masing pecahan daripada team induk untuk memantapkan lagi keberkesanan dalam memberi bantuan kerana keahlian dan penyertaan adalah seluruh negara.

APA ITU PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS)? 

PJS ialah suatu sistem pembangunan perniagaan yang sistematik, praktikal dan berterusan.

 MATLAMAT PJS 

Matlamat PJS adalah untuk melahirkan usahawan yang berjaya dengan cepat dan mudah untuk mencapai: *Pendapatan 5 hingga 6 angka sebulan.
*Memiliki aset yang memberi pendapatan yang berterusan.

TERBUKTI BERKESAN 

Sistem ini telah terbukti berkesan dimana telah berjaya menghasilkan ramai jutawan serta usahawan yang berpendapatan 5 hingga 6 angka sebulan. Mereka telah berjaya mempunyai aset tetap sepertimana yang dicita-citakan. Mereka telah berjaya menukar impian menjadi kenyataan melalui sistem PJS ini.
PENCETUS JUTAWAN SYSTEM ini telah merealisasikan impian mereka. Jika mereka boleh… Mengapa tidak anda? 

Ikuti langkah mereka. Realisasikan impian jutawan anda melalui sistem ini sepertimana mereka telah lakukan. 

Ikuti penerangan hingga ke bawah untuk mengetahui bagaimana sistem ini telah membantu mereka dan akan membantu anda.


MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA MELALUI PJS

-Anda akan menerima produk mengikut nilai pakej eksklusif PJS, education Smart Partner Kit dan 3 voucher hi-tea atau dinner apabila menyertai mana-mana pakej EKSKLUSIF PJS. Anda juga akan didaftarkan secara PERCUMA dengan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN. 

-Proses Duplikasi Gandaan melalui Hi-Tea atau Dinner akan diadakan di pusat-pusat aktiviti Hi-Tea atau Dinner di seluruh Malaysia dari semasa kesemasa. Proses duplikasi bersepadu ini akan membolehkan anda mengenalpasti prospek yang berpotensi dan proses duplikasi dilakukan oleh mereka yang betul-betul berkelayakan. 

-AKADEMI PENCETUS JUTAWAN pula akan bekerjasama dalam bentuk smart partner untuk meyedia dan memberi bimbingan dan pendidikan kepada anda dengan siri-siri program yang disediakan.
Proses duplikasi bersepadu melalui Hi-Tea atau Dinner serta siri Program Smart Partner AKADEMI PENCETUS JUTAWAN ini akan membolehkan anda layak menerima semua bonus-bonus perniagaan AHB secara serentak. Ini merangkumi bonus harian, bonus bulanan, bonus tahunan maupun bonus mega iaitu aset tetap.

ILLUSTRASI INCOME YANG BAKAL DIPEROLEHI DENGAN MENYERTAI PAKEJ BRILLIAN PJS

Illustrasi diatas adalah contoh yang akan diperolehi oleh peserta yang menyertai AHB melalui AKADEMI PENCETUS JUTAWAN dengan pakej Brillian PJS dan hanya memperolehi 4 orang sahaja dibawah penajaan sendiri.

Dengan sistem pembelajaran yang terbaik,sistematik dan efektif dengan hanya melakukan kerja 10% sahaja dan 90% lagi dilakukan oleh AKADEMI PENCETUS JUTAWAN anda mampu menjadi jutawan dalam masa yang amat singkat iaitu hanya 6 bulan sahaja.Semuanya adalah bergantung kepada komitmen peserta.

Apa yang perlu peserta lakukan untuk tugasan 10% tersebut hanyalah BAWA,AJAK dan CERITA(biasanya Advisor terlatih akan lakukan) dan peserta hanya duduk diam untuk beri sokongan dalam penceritaan dari Advisor.

Kejayaan dalam konsep yang disediakan oleh AKADEMI PENCETUS JUTAWAN setakat ini merekodkan kejayaan 85% penyertaan ahli baru.Sangat berbaloi sekiranya anda sertai kami di AHB melalui platform AKADEMI PENCETUS JUTAWAN.

PAKEJ STANDARD PJS HANYA RM5,960.00 SAHAJA. 
PAKEJ SUPER PJS HANYA RM12,070.00 SAHAJA 
PAKEJ BRILLIAN PJS HANYA RM19,390 SAHAJA.


0 comments:

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB

Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.

Photobucket
Photobucket

Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600 +603 5622 2900 (Fax) info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday

Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com