AHB STAR AWARD 2015 team AKADEMI PENCETUS JUTAWAN

PLAN B(MALL B)

 BONUS PLAN B (MALL B) 

1. BONUS PENCAPAIAN PERIBADI – 10% CTO 

Apabila anda membuat pembelian peribadi, anda akan menerima BV bergantung kepada jenis produk dan jumlah pembelian anda. Contohnya 1 kotak Cordy Juize akan memberi anda 150BV. Setiap pembelian peribadi 450BV, anda akan mendapat 1 share.
Syarikat memperuntukkan 10% daripada BV jualan keseluruhan syarikat untuk bonus ini setiap bulan. Dengan itu jumlah BV jualan keseluruhan syarikat X 10% adalah jumlah keseluruhan bonus ini. Kemudian dibahagikan kepada jumlah keseluruhan share yang dicapai oleh semua pengedar. Maka akan dapat nilai RM untuk setiap share. 

 Berapa jumlah RM untuk anda?… Nilai RM untuk setiap share X jumlah share yang anda layak. (Setiap 450BV pembelian peribadi anda akan mendapat 1 share)

 2.BONUS PENGEMBANGAN KUMPULAN 

Bonus pengembangan kumpulan ialah bonus yang anda akan terima beberapa peratus daripada BV pembelian peribadi tajaan langsung anda setiap bulan hingga 10 level. Level 1 (5%), Level 2 hingga level 4 (4%), Level 5 hingga level 10 (3%). 

 CONTOH PENGIRAAN: Jika anda dan semua member dalam rangkaian anda hanya memperkenalkan 4 orang sahaja dan masing-masing hanya membuat pembelian peribadi hanya sebanyak 150BV sahaja, maka bonus pengembangan kumpulan yang anda akan terima sebulan adalah seperti yang ditunjukkan dalam jadual di bawah.
Jumlah bonus yang akan anda terima ini akan menjadi berlipat kali ganda jika anda memperkenalkan lebih ramai pengedar atau sekiranya pengedar dalam rangkaian anda membuat pembelian peribadi melebihi daripada 150BV sebulan. 

 Perlu diingat bahawa untuk mendapat 1 share dalam bonus pencapaian peribadi di atas (Bonus 1), pembelian peribadi mestilah 450BV. Oleh itu akan terdapat ramai pengedar dalam rangkaian anda akan membuat pembelian peribadi melebihi 450BV. Dengan itu anda akan menerima lebih banyak bonus pengembangan kumpulan ini. 

 3. BONUS KEPIMPINAN 

Bonus ini adalah bonus yang anda akan terima berdasarkan kepada jumlah bonus pengembangan kumpulan (bonus 2 di atas) dalam rangkaian anda. Jumlah peratus yang anda akan terima adalah bergantung kepada pangkat yang anda capai.
Apabila jumlah jualan kumpulan anda minima 5,000BV, anda akan menjadi Star Director (SD) dan layak mendapat 25% bonus daripada jumlah bonus pengembangan kumpulan anda setiap bulan. (Bonus 2 di atas).

 Apabila anda mempunyai minima 2 orang SD, anda telah menjadi Diamond Director (DD) dan layak menerima 50% bonus daripada jumlah bonus pengembangan kumpulan anda setiap bulan. 

 Apabila anda mempunyai minima 3 orang DD, anda menjadi Crown Director (CD) dan layak menerima 75% bonus daripada jumlah bonus pengembangan kumpulan anda setiap bulan. 

 Apabila anda telah mempunyai minima 4 orang DD, anda telah menjadi President Director dan layak menerima 100% bonus daripada bonus pengembangan kumpulan anda setiap bulan.

 4. BONUS TAHUNAN 

Bonus ini adalah berkongsi 5% daripada BV jualan keseluruhan syarikat untuk satu tahun apabila anda mencapai pangkat Diamond Director, Crown Director dan President Director.0 comments:

Datuk Siti menerima sekotak jus cordy dari leader AHB

Hadiah perkahwinan untuk Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari berupa Cordybelle.

Photobucket
Photobucket

Asia Herbal Biotech Sdn. Bhd. (869859-H)

AJL:931818

No. 1-2 & 1-3, Jalan PJS 8/17, Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya Selangor, Malaysia.

Customer Service Hotline:

+603 5622 2600 +603 5622 2900 (Fax) info@ahb2u.com

Operation Hours:

Mon - Fri - 10.00am - 7.00pm Saturday- 10.00am to 2.00pm

Office is close on every Sunday and Public Holiday

Photobucket
PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AHB Cordyceps4u untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.ahb2u.com